Judith Stal

Hoi! Ik ben Judith,

Ik begeleid mensen vanuit een totaalvisie. Mensen die zich niet uitgerust of futloos voelen, vaak piekeren, en geen energie hebben.

Ik werk als oefentherapeut, slaapoefentherapeut, bedrijfsoefentherapeut, coach en trainer. Prive ben ik echtgenote en moeder van 2 meiden. Ik hou van bewegen en ik inspireer graag.

Ik wil je helpen weer fit en uitgerust te zijn

Sinds 2003 ben ik zelfstandig ondernemer in de zorg. 

In 2005 heb ik een praktijk overgenomen in Almere en deze heb ik opgebouwd naar een bloeiende praktijk. Hier werk ik samen met twee collega’s.

Hoe fijn zou het zijn als iedereen zich fit en vitaal zou voelen? Dan zou de wereld er toch heel anders uit zien?

Mijn passies en interesses zijn alles wat met gezondheid en vitaliteit te maken heeft.

Ik ben aangesloten bij verschillende netwerken over slaap, artrose en chronische pijn. 

Daarnaast heb ik oneindig veel opleidingen en cursussen gevold op gebied van gezondheid, zoals slaap, burn-out, chronische pijn, artrose, voeding en veel meer.

De interesse in gezondheid en vitaliteit kwam voort uit mijn passie voor bewegen en sport. 

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen doe ik dagelijks een HITT workout en mediteer.  Ik hou van gezellige etentjes met familie en vrienden.

 

Ik heb een passie voor sport en bewegen

In mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck en Massage komen voornamelijk mensen met pijnklachten aan het houding en bewegingsapparaat, of ik behandel mensen met slaapproblemen en burn-out. Ik vind het ontzettend leuk en het geeft me ontzettend veel voldoening om deze patiënten te behandelen en te begeleiden. Mijn passie is om mensen te begeleiden en hun eigen (lichaams)bewustzijn, lijf en geest weer in balans te brengen. Vanuit de oefentherapie behandel ik vanuit een totaalvisie (holistisch).

Mijn visie is om te werken vanuit de pijlers, bewegen, voeding, slaap en stressregulatie voor een gezonde leefstijl. Door te werken aan deze vier pijlers krijg mensen meer eigen regie op gezond gedrag. Zo wordt voorkomen dat mensen sneller overbelast raken, pijnklachten ontwikkelen of de slaap verstoort raken.

Met beweegtherapie wil ik mensen meer motiveren tot bewegen en een gezonde leefstijl. Beweegtherapie is aanvankelijk ontstaan vanuit de behoefte om snel en makkelijk aan je klacht te werken vanuit je eigen omgeving. Beweegtherapie richt zich in de huidige vorm op een gezonde leefstijl, waar aandacht wordt besteed aan beweging, voeding, slaap en omgaan met stress(factoren).

In mijn praktijk bestrijk ik alle facetten van vitaliteit, van goede voeding tot slaap. Samen met jouw maken we een gepersonaliseerd plan.

Beweegtherapie richt zich op een duurzame gezonde leefstijl

Gratis advies gesprek

Ontdek hoe jij 
fit en vitaal wordt