Oefentherapeute Judith Stal: Mijn missie is mensen te inspireren in beweging te komen zodat er balans ontstaat in lichaam en geest.

Judith vertelt

Ik werk ruim 12 jaar met veel plezier als oefentherapeut. De laatste 10 jaar heb ik een praktijk in Almere.

Wat ik leuk en boeiend vind is de diversiteit aan mensen en klachten die ik in mijn praktijk tegenkom.

Mijn passie is om mensen te begeleiden en hun eigen (lichaams)bewustzijn, lijf en geest weer in balans te brengen.

Ik vind het boeiend wat de dagelijkse leef- en bewegingsgewoonten zijn en zo te onderzoeken wat de cliënt overbelast of pijn veroorzaakt of in stand houd. Samen gaan we hiermee aan de slag om weer grip te krijgen op de klacht.
Beweegtherapie is ontstaan vanuit de behoefte om snel en makkelijk aan je klacht te werken vanuit je eigen omgeving. Daarbij is het altijd mogelijk is om in de praktijk behandeld te worden.

Visie

Door voortdurend in te spelen op de veranderingen van de zorg waarbij mensen steeds meer verantwoordelijkheid moeten nemen voor eigen zorg en de daarbij komende kosten. Streeft beweegtherapie er naar om zorg betaalbaar en bereikbaar te houden. Waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Beweegtherapie werkt aan een toegankelijke wijze van therapie waarin de cliënt zelf het heft in handen neemt. Beweegtherapie wil dit onder andere bereiken door online therapie en beweegprogramma’s aan te bieden.

Mijn drijfveer is om mensen zowel lichamelijk als geestelijk in balans en beweging te brengen. Er kan snel, efficiënt en op ieder moment aan het werk worden gegaan. Waarbij de cliënt zelf actief bezig is met de therapie die wordt aangeboden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlbeweegtherapie.nl is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering