Groepsles 50+

Doel: Het verbeteren van mobiliteits beperkingen, zoals: moeite met dagelijkse bewegingen en handelingen, verslechterde conditie, toenemende spierzwakte en valpreventie.

In de lessen wordt aandacht besteed aan mobiliteit verbetering, de spierkracht en wordt lenigheid bevorderd. Het accent van de lessen ligt op bewustwording en het corrigeren van uw dagelijkse houdingen en bewegingen. Hierbij is het aanleren van goed spiergebruik, coördinatie en de conditie van het lichaam een belangrijk onderdeel.

Doel: Het verbeteren van mobiliteits beperkingen, zoals: moeite met dagelijkse bewegingen en handelingen, verslechterde conditie, toenemende spierzwakte en valpreventie.

In de lessen wordt aandacht besteed aan mobiliteit verbetering, de spierkracht en lenigheid bevorderd. Het accent van de lessen ligt op bewustwording en het corrigeren van uw dagelijkse houdingen en bewegingen. Hierbij is het aanleren van een goed spiergebruik, coördinatie en de conditie van het lichaam een belangrijk onderdeel.

Groepsles 70+

Groepsles scoliose

Doel: kinderen bewegen leuk laten vinden en lekker laten bewegen op een laagdrempelige manier om assertiviteit, beweging, samenspelen, zelfvertrouwen, weerbaarheid te vergroten. In de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van stabiliteit en evenwicht, lenigheid- en krachtoefeningen, houding- en bewegingscorrecties en conditieopbouw. Het accent licht op het beïnvloeden van de scoliose.

Doel: kinderen bewegen leuk laten vinden en lekker laten bewegen op een laagdrempelige manier om assertiviteit, beweging, samenspelen, zelfvertrouwen, weerbaarheid te vergroten.

In de lessen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van stabiliteit en evenwicht, lenigheid- en krachtoefeningen, houding- en bewegingscorrecties en conditieopbouw.

Groepsles overgewicht bij kids

Groepsles de-stress en ontspanning

Doel: Lichaam en geest weer in balans brengen.

De lessen zijn speciaal ontwikkeld om uw lichaam en geest in perfecte balans te brengen. De bedoeling is om kalm en ontspannen te worden, waarbij de stress naar de achtergrond verdwijnt.

In de lessen wordt aandacht besteedt aan ademhaling en ontspanningstechnieken, waarbij je steeds beter leert jezelf te ontspannen. Je krijgt oefeningen om mee aan de slag te gaan en om toe te passen tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

De groepslessen

De groepslessen starten bij voldoende belangstelling en vinden plaats in de praktijk op de Brouwerstraat 6 in Almere.

  • Elke groepsles bestaat uit 6 lessen van € 48,-
  • Elke groep start bij minimaal 6 personen
  • Wanneer iemand in een keer 4 mensen aanmeld start de groep meteen.
  • De lessen kan bij voldoende aanmeldingen een vervolg hebben en kost € 30,- p/m.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen.