Beweegtherapie voor bedrijven

Wilt u het ziekteverzuim binnen uw organisatie terugdringen? En heeft u wel eens gedacht aan online therapie? Dan is beweegtherapie misschien iets voor u!

De werknemers kunnen gemakkelijk en snel een consult aanvragen wanneer zij overbelasting ervaren of klachten aan het ontwikkelen zijn. Het is tevens een preventieve mogelijkheid om ziekteverzuim te voorkomen of te beperken of terug te dringen.

Beweegtherapie kan ten aller tijden en op elk gewenst tijdstip, waar ook in Nederland gebruikt worden.

Wat heeft beweegtherapie te bieden?

Beweegtherapie begeleid de werknemer naar optimaal dagelijks functioneren. Niet alleen in hun werk, maar ook dat er voldoende energie is voor andere activiteiten in het dagelijks leven. Denk hierbij aan iets ondernemen met vrienden of gezin, sporten en bewegen.

Het uitgangspunt is dat de werknemer zelf verantwoordelijk is: Hij doet het zelf! Hierbij wordt hij begeleid en ondersteund door middel van online videoconsulten door een oefentherapeut. De oefentherapeut maakt bij het consult een analyse van de hulpvraag en zal aan de hand daarvan een oefen/beweegprogramma’s samenstellen.

Beweegtherapie richt zich voornamelijk op arbeid gerelateerde klachten, zoals nek en schouderpijn, rugklachten, rsi, (spannings)hoofdpijn, stress, burn-out en chronische pijn.

U kunt nu de gratis folder voor bedrijven bestellen!

Wilt u meer informatie of een programma op maat, neem dan contact op.